3D TOUR
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ
Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page
Τρέχουσες


05/08/2022
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ / ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΤΕΡΙΚΟΥΔΙΟΥ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Φτερικουδίου ζητά προσφορές για την καθαριότητα αγροτικών / αμπελουργικών δρόμων.

Το συνολικό μήκος ανέρχεται περίπου στα 30 χιλιόμετρα ± 10%.

Η τιμή να δοθεί ανά χιλιόμετρο. Η πληρωμή θα γίνει για το ακριβές μήκος του δρόμου που θα καθαριστεί αφού πρώτα ελεγχθεί η ποιότητα της εκτελεσθείσας εργασίας από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Μόδεστο Ιακώβου στο τηλέφωνο 99747949.

Η πληρωμή για εργασία που παραδόθηκε και έγινε αποδεκτή, θα γίνεται αφού ο Ανάδοχος παρουσιάσει το σχετικό τιμολόγιο και πιστοποιηθεί από τον Αντιπρόεδρο Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Η εργασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε διάστημα 2 εβδομάδων από την ημερομηνία έναρξης εργασιών. Η ημερομηνία έναρξης εργασιών θα οριστεί από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου και θα είναι σε 10 μέρες από την ημερομηνία λήψης επιστολής. 

Πριν την υποβολή της προσφοράς τους οι ενδιαφερόμενοι προσφοροδότες θα πρέπει να επισκεφθούν τον χώρο του έργου για δική τους αξιολόγηση της κατάστασης που επικρατεί.

Οι δρόμοι θα πρέπει να καθαρίζονται σε όλο το υφιστάμενο πλάτος του δρόμου με τροχοφόρο τρακτέρ εφοδιασμένο με λεπίδα . Σε περίπτωση που υπάρχουν χόρτα ή θάμνοι στους δρόμους θα πρέπει να καθαρίζονται και να απομακρύνονται.

Η τελειωμένη επιφάνεια του δρόμου θα πρέπει να είναι καθαρή από πέτρες, ξένα χώματα ή ξύλα έτσι ώστε να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του αναπληρωτή Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Όγκοι χωμάτων που μπορεί να προήλθαν από κατολισθήσεις θα πρέπει να απομακρύνονται.

Το πρανές του δρόμου θα πρέπει να παραμείνει ως έχει, σε καμία περίπτωση δεν θα αποκόπτεται.

Τυχόν διαβρώσεις στις άκριες των δρόμων θα πρέπει να επιχωματώνονται
Τυχόν ξερολιθιές θα πρέπει να διατηρηθούν.

Όπου κρίνεται αναγκαία η χρήση οποιουδήποτε άλλου μηχανήματος είναι υποχρέωση του Ανάδοχου.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την προσφορά τους θα πρέπει να υποβάλουν Τίτλο Ιδιοκτησίας του μηχανήματος που θα χρησιμοποιηθεί, άδεια κυκλοφορίας, Ασφάλεια και Πιστοποιητικό Καταλληλόλητας του μηχανήματος.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο δεν φέρει καμία ευθύνη για απαιτήσεις τρίτων προσώπων για οποιαδήποτε ζημιά  που θα προξενηθεί κατά την διάρκεια της εκτέλεσης της εργασίας. Ο Εργολάβος είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά προξενήσει σε ασφαλτωμένους δρόμους.

Οι προσφορές να τοποθετηθούν στο κιβώτιο προσφορών του Κοινοτικού Συμβουλίου Φτερικουδίου.
Ημερομηνία λήξης προσφορών 26/8/2022

Τιμή Ανά Χιλιόμετρο: ……………………€ Ολογράφως…………………………………………………………………
Όνομα : ………………………………………………………………….
Διεύθυνση :………………………………………………………………………………………………………………
Τηλέφωνο: …………………………………

 

Designed & Developed by NETinfo Plc